SİVASLI BELEDİYESİ'NİN KÖYLERİMİZE HİZMETİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Admin 11 Ocak 2018 BASIN 27 -A+
.
SİVASLI BELEDİYESİ'NİN KÖYLERİMİZE HİZMETİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Sivaslı Belediye Başkanımız Sayın Nihat SAZLIGÖL, CHP İl Genel Meclis Üyesi Sayın Hasan Hüseyin ERDEM ve CHP İlçe Başkanı Sayın Hürriyet ŞAFAK İlçemiz ve İlçemize bağlı köylerimizi de hizmetten yoksun bırakmıyorlar. Bir çok köyümüzün gerek yollarını,gerek camiilerini gerekse okullarını düzenleyerek köylerimizin hizmetine sunuyor. Son olarakta İlçemizin Kökez Köyünün mezarlığının yol ve çevre düzenlemesini yaparak Kökez Köyü muhtarlığına teslim etti. Belediye Başkanımız Sayın Nihat SAZLIGÖL " hizmetlerimiz, kısıtlı bütçemize rağmen gücümüzün yettiği kadar tüm İlçemiz ve İlçemize bağlı köylerimiz için devam edecektir.Sivaslı halkı tüm hizmetlerin en iyisine layıktır. Bizde bu düşünceyle hareket ediyor ve onlara layık olmaya çalışıyoruz" dedi.